Velkommen tog sine første spæde skridt på Amager

Elselskabet Velkommen sagde velkommen til verden tilbage i 2016. De første spæde skridt på rejsen blev taget på Amager. Det lå derfor lige til højrebenet for Velkommen at være medspiller på hjemmebane sammen med hele øens klub ’Fremad Amager’.

»Det vækkerstore følelser og klare barndomsminder i os, hvorfor samarbejdet med ’Fremad Amager’ går lige i hjertet. Fremad Amager har store ambitioner for fremtiden – og ligesom i vores selskab, så er bolden skudt højt til vejrs, når det gælder ambitioner. Vi ønsker at være en stærk medspiller på hele rejsen, og vi står klar til at sætte stikket i, for at bakke op omkring klubbens visioner samt omlægningen og udviklingen af klubben. Vi glæder os til at fløjte kampen i gang, og støtte de blå og hvide trøjer side om side – og selvfølgelig sprede en masse god energi hos lokalsamfundet. « siger Mathias Lange, der er partneransvarlig hos Velkommen.

Velkommen er et energiselskab i superligaen, hvor FairPlay er en kerneværdi. Målet er nemlig, at det skal være nemt, billigt og ikke mindst grønt at være elkunde i Danmark.

»Vores spillestil indebærer 100% grøn strøm fra vedvarende energikilder, 0 kr. i abonnement uden at gå på kompromis med hverken kvalitet, pris eller kundeservice. Med en elaftale hos Velkommen er der ingen røde kort – kun grønne gevinster,« siger Mathias Lange.

Vil du videre mere, så besøg www.velkommen.dk.