Fremad Amager Elite | Øens Erhvervsnetværk

Volkswagen Amager har din firmabil

Hos Volkswagen Amager findes hele modelprogrammet til erhvervslivet, og bilen eller bilerne kan skræddersyes til kundens behov.

Hos Volkswagen Amager har man et erhvervscenter, som med garanti kan finde den eller de erhvervsbiler, som passer præcis til dit behov. Bilerne kan nemlig skræddersyes til den enkelte branches eller kundes behov.

»Vi leverer det bedste inden for kassevogne og chassiser, der kan skræddersyes til den enkelte branche eller kundes behov. Vi tilbyder desuden også en palette af vans, hvis kunden ønsker en rummelig og komfortabel Volkswagen og kan nøjes med to sæder. Uanset kundes behov, finder vi en model, der passer,« siger Nigel Kelly, der er erhvervssalgschef hos Volkswagen Amager.

I erhvervscentret hos Volkswagen Amager laver man mange forskellige tiltag, der skal tilgodese de mange erhvervskunder. Blandt tiltagene er blandt andet en erhvervsklub.

»For at give vores kunder ny inspiration og en mulighed for at networke holder vi for danske håndværkere jævnligt netværksmøder. Her får deltagerne mulighed for at komme i tæt dialog med oplægsholderne, så der kan videndeles om udfordringer, ny teknologi og de muligheder, der byder sig i fremtiden,« siger Nigel Kelly.