Fremad Amager Elite | Øens Erhvervsnetværk

Key Account Manager WhiteAway Erhverv

WhiteAway Erhverv har høj leveringssikkerhed

WhiteAway er blandt de største forhandlere af hvidevare i Norden og er eksperter i at håndtere erhvervskunder, samt projektsalg til små og store byggeprojekter.

WhiteAway satser benhårdt på at blive den foretrukne forhandler af hvidevare til erhvervskunder, herunder små og store byggeprojekter. Derfor har man en yderst dedikeret og kompetent erhvervsafdeling, der består af 15 medarbejdere. Èn af dem er Jacob Gomez Fenger, der er Key Account Manager med fokus på København og Sjælland.

»Vi er eksperter i at håndtere projektsalg til store og små byggeprojekter, og vores erhvervsafdeling er vokset eksplosivt siden 2018, netop fordi vi er så gode til projekthåndtering, og vi har en meget høj leveringssikkerhed,« siger han.

Leveringssikkerheden kan holdes helt i top, da WhiteAway suverænt har Danmarks største lager af hvidevare med langt de fleste mærker i sortimentet. Det nød man blandt andet godt af under opførslen af projektet Læhegnet, der inkluderede 151 boliger og ved etableringen af 208 private boliger i forbindelse med byggeprojektet Store Ø på Lindgreens Allé på Amager.

»Vi satser helt specifikt på vores erhvervskunder, og derfor har vi også ansat en hel række af medarbejdere til kun at håndtere erhvervskunder. Vores priser er altid konkurrencedygtige, og når vi samtidige kan levere en super service og en høj leveringssikkerhed, så synes jeg, at vi er i en god position til at øge kendskabet til vores erhvervsafdeling endnu mere,« siger Jacob Gomez Fenger.