Markedsledende i Danmark

Wink Danmark A/S er datterselskab af det tyske Wink Stanzwerkzeuge GmbH & CO. KG., som i dag er ejet af Oetker gruppen.

I 2007 opkøbte gruppen den danske producent af stanseværktøjer, DEV A/S, som blev til Wink Danmark A/S. Wink Danmark A/S sælger stanseværktøjer til trykkerier, og der er en god grund til, at Wink Danmark A/S blev etableret.

”Der er en stor trykkeribranchen i Danmark, og vi sælger stanseværktøjer til 80 procent af branchen, hvor vi ligeledes også har support. Vi er eksperter på området, og vores produkter bygger altid på den nyeste teknologi,” siger Stig Nielsen, der er direktør for Wink Danmark A/S.

Stanseværktøj er knive, som bruges til at skære produkterne til, ude på trykkerierne, og det er ikke de klassiske trykkerier, hvor der trykkes reklamer og aviser, som der primært sælges til.

”Det er trykkerier, som laver etiketter, der eksempelvis bruges i supermarkeder, eller som eksempelvis laver de kasser, som dine Pandora smykker indpakkes i. Det er en branche i store fremgang,” siger Stig Nielsen.

Hele produktionen af stanseværktøjer foregår i Tyskland, og hos Wink Danmark A/S laver man salg og support. Der er fem ansatte på kontoret, som også dækker Skandinavien og Baltikum.