Fremad Amager Elite | Øens Erhvervsnetværk

Specialister i optimering af corporate events og erhvervsnetværk

Zyklus er et digitalt bureau med tre ben. De tre ben kan beskrives som Online Marketing, Erhvervsnetværk og Corporate Events. Ben som kan kombineres eller stå alene, alt efter hvad man ønsker som kunde.

”Vi tilbyder både rådgivning og konkrete digitale løsninger, som kan tilpasses specifikt til den enkelte kundes behov. Vores tilgange er strategisk og datadreven, og vi rådgiver samt hjælper vores kunder med at planlægge og producere konkrete aktiviteter på tværs af digitale medier,” siger partner Andreas Vestergaard.

Ved siden af den online marketing så har Zyklus udviklet platformen Hello. Hello gør livet nemmere for netværksansvarlige. Platformen effektiviserer de administrative opgaver, for eksempel deltagerregistrering samt markedsføring og evaluering af arrangementer.

Det tredje ben er datadrevne events. Her har Zyklus udviklet et digitalt system, som gør det nemt at håndtere data før, under og efter arrangementet.

”Systemet kan optimere markedsføring, tilmelding, check-in, involvering, opfølgning, evaluering og rapportering. Så det kan hjælpe med alt, hvad man har brug for i forbindelse med Corporate events,” siger Andreas Vestergaard.